CONSULTANTA JURIDICA, ASISTARE si REPREZENTARE la instantele de judecata (judecatorii, tribunale, curti de apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie)

.

Drept CIVIL

- Asistență juridică și reprezentare in: revendicare, constatare, evacuare, contracte de intretinere, de mandat, granituire, servitute, iesire din indiviziune, succesoral (partaj succesoral, certificat de mostenitor, testament etc.), tranzactii.

Drept PENAL

-Asistență juridică și reprezentare in: luarea masurilor preventive, faza de urmarire penala si judecata privind infractiunile prevazute in Codul penal, Codul rutier si in alte legi speciale, inclusiv obtinerea de despagubiri pe latura civila ca urmare a savarsirii infractiunilor.

Dreptul FAMILIEI

- Asistență juridică și reprezentare in: divort, partaj, domiciliu minori, pensie de intretinere, paternitate, program de vizitare minori, exequatur etc.

Dreptul MUNCII

- Asistență juridică și reprezentare in: redactare si negociere contracte individuale sau colective de munca, litigii de munca, fise de post etc.

Drept ADMINISTRATIV si COMERCIAL

- Asistență juridică și reprezentare in: modificarea si revocarea actelor administrative, nulitatea si anularea actelor administrative, rectificarea si reconstituirea actelor administrative (certificate de nastere, casatorie, deces etc.), contracte de concesiune sau vanzare bunuri sau servicii, dare in plata, clauze abuzive.

Drept IMOBILIAR

- Asistență juridică și reprezentare in: negociere si redactare contracte (de vanzare, contracte de administrare, contracte de inchiriere, contracte de comodat), documentatii cadastrale, litigii locative, evacuare, asociatii de proprietari etc.